Понеделник, 02 Октомври 2023 г.

Антон Кутев: Борисов да реши дали е премиер или кучкар

На днешната си пресконференция пред силистренските медии Антон Кутев остро разкритикува поведението на премиера Бойко Борисов в последните седмици и го призова да реши дали е премиер или кучкар. Червеният депутат коментира още , че въпреки нарастващото обшествено недоволство не очаква да се стигне до предсрочни избори и правителството ще завърши мандата си.
Кутев заяви че подготвя законопроект, според който държавата трябва да поеме разходите по монтирането на нивомерите в малките бензиностанции с месечен оборот до 60 тона. Според народния представител разходи от по 8000 лева за нивомери биха били пагубни за малките бензиностанции и те са изправени пред фалит.
На въпрос за състоянието на БСП, Кутев отговори , че партията ще трябва да направи радикализация вляво.
"БСП" е една от двете големи политически сили в България и има възможности да увеличи влиянието си, стига достатъчно ясно да отговори на търсенията на хората, а според мен реалните търсения на хората са малко вляво от това, което правим в момента - на БСП ще й се наложи радикализация вляво, не кой знае колко голяма, но със сигурност ясна" завърши Кутев.

Facebook коментари