Вторник, 23 Юли 2024 г.

Възпитаници на Езикова гимназия с блестящи резултати на изпитите на Кеймбридж

С огромна гордост съобщаваме, че наши възпитаници от 11. А клас от Езикова гимназия "Пейо Яворов" - гр.Силистра защитиха блестящо своите знания и умения по английски език, спечелвайки престижни сертификати на Кеймбридж.

Особено се радваме за Ния Пехливанова, която постигна най-високото ниво в Общата европейска езикова рамка - C2 Proficiency, с резултат 207 точки от максималните 210!

Даниел Русев, Никол Асенова, Александра Цончева и Гизем Юсуф пък се отличиха с отлично представяне на изпита C1 Advanced.

Тези забележителни резултати са плод на упорития труд, постоянството и всеотдайната работа на учениците, както и на безценната подкрепа от страна на преподавателите.

През осемте месеца на подготовка младите хора бяха част от извънкласната форма "Клуб "Английски език-Кеймбридж" под ръководството на г-жа Веселка Кръстева.

За да се потопят максимално в реалната атмосфера на изпита, те проведоха симулационен тест пред свои съученици от гимназията, с подкрепата на Хана Гилсън – асистент-учител по програма "Фулбрайт".

Изпитите на Кеймбридж са признати в целия свят като еталон за владеене на английски език. Те тестват четирите ключови езикови умения – слушане, говорене, четене и писане, и дават комплексна представа за способността на кандидатите да използват езика ефикасно в различни ситуации.

Поздравления на Ния, Даниел, Никол, Александра и Гизем за техния блестящ успех!

Вашите постижения са вдъхновяващ пример за останалите ученици и ни изпълват с гордост!

Благодарим ви, че се доверихте на Езикова гимназия за подготовката си за изпитите!

Благодарност отправяме и към г-жа Веселка Кръстева за нейния професионализъм, всеотдайност и за грижата, с която подготвя учениците за изпитите на Кеймбридж.

Желаем ви крепко здраве, още много успехи и покоряване на нови езикови върхове!

Източник:

Facebook коментари