Вторник, 23 Юли 2024 г.

Концертът "Еми, Мишо и приятели" покори сцената на Драматичен театър - Силистра

На 14 юни 2024 г. в Драматичен театър - Силистра се състоя дългоочакваният концерт "Еми, Мишо и приятели", представен от талантливите млади музиканти Емили Джамбазова и Михаил Добрев от Музикална студия "ДО РЕ МИ" с ръководител Бонка Скорчелиева. Събитието предложи разнообразна програма, включваща изпълнения, които впечатлиха публиката и показаха усърдната работа и страстта на младите музиканти към музиката.

Емили и Михаил демонстрираха уменията, които са усвоили през годините, представяйки репертоар, който включваше различни музикални стилове и жанрове. Публиката бе възхитена от техните изпълнения и не спираше да аплодира.

Музикална студия "ДО РЕ МИ" е известна със своите висококачествени музикални обучения и насърчаването на талантите на младите хора. Ръководителката Бонка Скорчелиева и нейният екип работят неуморно, за да предоставят най-добрите възможности за развитие на своите ученици, а концертът "Еми, Мишо и приятели" е ярко доказателство за техния успех.

Поздравления за Емили и Михаил за блестящите им изпълнения и за цялостната работа на Музикална студия "ДО РЕ МИ", която продължава да вдъхновява и подкрепя младите музиканти на Силистра.

Facebook коментари