Вторник, 23 Юли 2024 г.

ОТВЪТРЕ НАВЪН 2 в Силистра

В новата програма на Latona Cinema - Силистра от 14.06 ще намерите: ОТВЪТРЕ НАВЪН 2 продължава историята за анимационните емоции; хитовият ЛОШИ МОМЧЕТА: ВСИЧКО ИЛИ НИЩО с Уил Смит и Мартин Лорънс; още приключения в УЧИЛИЩЕ ЗА МАГИЧЕСКИ ЖИВОТНИ.

🎬 ОТВЪТРЕ НАВЪН 2 - анимация в 2D и 3D

⏰ 100 минути

🔊 Озвучен на български

Най-Емоционалният филм се завръща! Райли вече е тийнейджър и в контролния център в главата ѝ настъпват изменения, за да се направи място на нещо напълно неочаквано: нови емоции! Познатите ни любими герои Радост, Тъга, Бяс Лют, Страх и Отврат, които до този момент са се справяли доста успешно (по всички параграфи) с навигирането на живота на момичето, не са съвсем сигурни как точно да се чувстват и какво да направят, когато в редиците им с гръм и трясък се появява Тревожност. По всичко изглежда, че тя няма да стои със скръстени ръце, а и не е сама...

🎬 ЛОШИ МОМЧЕТА: ВСИЧКО ИЛИ НИЩО

⏰ 116 минути

🔊 Английски език с български субтитри

В зрелищната екшън продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от "отвъдното", двамата се впускат по петите на врага, но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани. Дали и този път Лаури и Бърнет ще успеят да излязат победители, или най-накрая ще платят дан на непримиримите си различия? Какъвто и да е отговорът, едно е сигурно – където са Лошите момчета, вакханалията е неизбежна.ржи на ужаса в "НАБЛЮДАТЕЛИТЕ"?

🎬 НАБЛЮДАТЕЛИТЕ - трилър, ужаси с уч. на Дакота Фанинг, Джорджина Кембъл, Оливър Финеган

⏰ 100 минути

🔊 Английски език с български субтитри

Вероятно най-добрият и дългоочакван трилър за годината, реж. Ишана Найт Шаямалан!
Не можете да ги видите, но те виждат всичко.След като се губи в непозната и мистериозна гора в Ирландия, 28-годишната художничка Мина се опитва да открие пътя към дома. В стремежа си да намери изход, момичето се озовава в капан, заедно с още трима непознати. Всяка нощ страховити същества ги наблюдават и преследват, подлагайки живота им на карта.

Facebook коментари