Неделя, 16 Юни 2024 г.

Детска градина "Св. Св. Кирил и Методий" в Главиница изпрати своите абитуриенти

Днес, вълнуващо тържество беляза изпращането на малките възпитаници от подготвителната група "Шарено петле" в ДГ "Св. Св. Кирил и Методий" в град Главиница. Събитието бе почетено от зам.-кмета "Социални дейности и образование" Иванка Сярова, която предаде поздравленията от името на кмета на Община Главиница, Неждет Джевдет.

Иванка Сярова поздрави всички присъстващи и пожела на децата от випуск 2024 здраве, много игри и успехи в новото училище. Тя връчи и подаръци на малките възпитаници, за да ги зарадва в този специален ден.

Директорът на детската градина, Йълдъз Реджеб, връчи удостоверения на децата, които успешно завършиха подготвителната група. Малките завършващи изразиха своята радост и вълнение, докато приемаха своите удостоверения и поздравления.

Тържеството завърши с много усмивки и обещания от децата да не забравят любимата си детска градина. С пожелание за добър час и попътен вятър, ДГ "Св. Св. Кирил и Методий" изпрати своите малки възпитаници към новите предизвикателства на училищния живот.

На добър час, мили деца!

Източник: Община Главиница

Facebook коментари