Петък, 14 Юни 2024 г.

Туристическо дружество "Дочо Михайлов" организира екскурзия до Родопите

Туристическо дружество "Дочо Михайлов" от град Силистра организира колективно пътуване до Родопите в периода 5-11 август 2024 г.
Предварителната програма, утвърдена от Управителния съвет на дружеството, включва посещения на множество исторически и природни забележителности.

Програма на пътуването:

• Понеделник, 5 август: Отпътуване от Силистра до Араповския манастир и настаняване в Асеновград.

• Вторник, 6 август: Посещения на Рибната църква, Асенова крепост, Бачковски манастир и преход по "Зелената екопътека". Нощувка в Асеновград.

• Сряда, 7 август: Екскурзия до село Борово и Кръстова гора, с преход до тракийското скално светилище Караджов камък. Настаняване в Чепеларе.

• Четвъртък, 8 август: Посещение на Ягодинска пещера, Пещера Дяволското гърло и град Широка Лъка. Нощувка в Чепеларе.

• Петък, 9 август: Посещения на Музея на родопския карст, кулата Снежанка на Пампорово и екопътеки "Орфееви скали" и "Смолянските езера". Нощувка в Смолян.

• Събота, 10 август: Посещения на Храм "Св. Висарион Смоленски", Планетариума и Регионалния исторически музей в Смолян. Нощувка в Смолян.

• Неделя, 11 август: Отпътуване за Силистра.

Допълнителна информация:

Екскурзията ще бъде водена от професионален водач. До момента са записани 40 души, но има още 10 свободни места, като е възможно включване в резервен списък. За записване и допълнителни подробности, включително информация за цената, можете да се свържете с Камелия, секретар на дружеството, на телефон 0882 966 454, или с Виолета Атанасова, председател на дружеството, на телефон 0887 500 123.

Не пропускайте тази възможност да се насладите на красотата и богатството на Родопите в компанията на ентусиазирани съмишленици!


Източник: Туристическо дружество "Дочо Михайлов"
Снимка: Арт Силистра

Facebook коментари