Неделя, 16 Юни 2024 г.

Зам.-кметът на София се гордее: Баща й получи признание за дългогодишна дейност в полза на футбола

Зам.-кметът на София Надежда Бобчева по направление "Зелена система, екология и земеползване" в столична община наблюдава церемонията по награждаване на баща и за дългогодишна дейност в полза на футбола, която се състоя в събота на 25 май в Силистра.

В рамките на церемонията по закриването на Областното първенство по футбол за юноши и мъже, Областният съвет на БФС - Силистра с председател Георги Нарлев организира тържество, за да почете Друми Бобчев, виден деятел на спорта в региона. Той получи специален плакет в знак на признателност за неговата дългогодишна отдаденост и принос към развитието на футбола и спорта като цяло.

Друми Бобчев е посветил цели 32 години на треньорската дейност на най-популярната колективна игра, като през това време е предал любовта си към спорта на безброй млади играчи. Освен това, в продължение на десетилетия, той е преподавал физическа култура в различни училища, оказвайки влияние върху живота на стотици ученици.

По време на събитието областният управител Илиян Великов и кметът на община Силистра Александър Сабанов поздравиха г-н Бобчев за забележителната му кариера и отдаденост на спорта. Двама от четирите му деца също присъстваха на церемонията: дъщеря му Надежда Бобчева, която е заместник-кмет на Столична община, и синът му д-р Милен Бобчев, хуманитарен лекар.

Приемайки наградата, Друми Бобчев изрази своята благодарност за признанието.

Facebook коментари