Неделя, 16 Юни 2024 г.

Златен медал за Самуил в турнира по борба в село Искра

Вчера се проведе вълнуващ турнир по борба в село Искра, Община Ситово, който беше част от празника на селото. Над 120 състезатели от различни клубове се включиха в борбата, показвайки своите умения и спортен дух. Сред тях беше и Самуил Емилов Иванов, млад борец от СК "Борба Дунав" в Сливо Поле.

Самуил, който е само в първи клас в СУ "Н. Й. Вапцаров" в Силистра, вече има впечатляваща колекция от спортни постижения. Той се бори за отбора на СК "Борба Дунав" и вчера си тръгна от село Искра с още един златен медал, добавяйки го към списъка си с успехи. Успеха му донесе и 80 лв. от наградния фонд на турнира.

Въпреки че е нов в училището, Самуил е не само отличен ученик, но и всеотдаен спортист. Под ръководството на своя треньор, той работи упорито, за да усъвършенства уменията си и да донесе слава на своя клуб. Златният медал от турнира в село Искра е поредното доказателство за неговите способности и обещаващо начало на неговата спортна кариера.

Учителите и съучениците на Самуил в СУ "Н. Й. Вапцаров" в Силистра се гордеят с постиженията му както в училище, така и на тепиха. Те са уверени, че той ще продължи да постига велики неща, независимо дали става дума за академичните среди или за спорта.

Facebook коментари