Неделя, 16 Юни 2024 г.

Община Главиница отбеляза 24 май на открита сцена

На 24 май в Община Главиница отбелязахме един от най-хубавите български официални празници - "Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност".

С тържествена програма празникът се проведе на украсената сцена на гр. Главиница и в него се включиха учители и ученици от СУ "Васил Левски" гр. Главиница, общинско ръководство, множество граждани и гости на града.

След тържествената церемония по посрещането на знамето на училището г-жа Зюбейде Насуф - зам.-директор от името на г-жа Нефие Раим - директор на СУ "Васил Левски" - гр. Главиница и Иванка Сярова зам.-кмет от името на кмета на Община Главиница г-н Неждет Джевдет поздравиха всички присъстващи на празника и приветстваха абитуриентите с пожелание за успешно дипломиране и добра личностна и професионална изява в бъдеще.

На номинираните ученици на общинско ниво бяха връчани официални плакети и грамоти от Иванка Сярова - зам.-кмет "Социални дейности и образование" от името на г-н Неждет Джевдет - кмет Община Главиница.

За категория "Ученик на годината" от СУ "Васил Левски" гр. Главиница са номинирани:

•Анъл Аян Абедин - ученик от 4а клас;
Селин Шинаси Федаил - ученичка от 10а клас;
Бехчет Али - ученичка от 11а клас ;

В категория "Първенец на Випуск 2024" е номинирана Есин Ърфан Сали - ученичка от 12а клас.

Facebook коментари