Четвъртък, 18 Юли 2024 г.

97 години празнува баба Айше от село Стефан Караджа

С много уважение и признателност Община Главиница отбеляза 97-ия рожден ден на най-възрастната жителка на село Стефан Караджа – г-жа Айше Юсеин Амет.

Родена и израснала в Стефан Караджа, баба Айше е пример за трудолюбие, всеотдайност и силна воля. Дълги години е работила като полевъдка в местното ТКЗС, като и до днес се радва на добро здраве и се грижи за себе си. Заобиколена е от любящото си семейство – син, 3 внуци и 6 правнуци, които й носят много радост и грижи.

На празничния ден г-жа Иванка Сярова – зам.-кмет на Община Главиница, и г-н Неждет Мехмед – кмет на село Стефан Караджа, лично поднесоха на рожденичката цветя, торта и поздравителен адрес от името на кмета на Община Главиница г-н Неждет Джевдет.

"Баба Айше е пример за достойнство и жизненост, за което й изказваме най-искрените си поздравления! Пожелаваме й още много години здраве, щастие и спокойни старини, заобиколена от любовта на близките си!", каза г-жа Сярова.

Община Главиница с огромно уважение и признателност почита най-възрастните си жители, които са съхранили мъдростта и ценностите на поколенията.

Информация: Община Главиница

Facebook коментари