Събота, 20 Юли 2024 г.

ПМГ с блестящо представяне на Деня на отворените врати във Филиал Силистра

Ученици от ПМГ "Св. Климент Охридски" - Силистра се отличиха с отлично представяне на Деня на отворените врати, проведен на 18 април 2024 г. във Филиал Силистра на Русенския университет "Ангел Кънчев".

Десетокласниците Виктор, Евгени, Константин, Мартин, Симеон и Стефан от 10.б клас завоюваха грамоти за отличното си представяне в конкурса за мултимедийна презентация на тема: "Информационните технологии в STEM обучението". Своите таланти и знания демонстрираха и Ивет Атанасова от 10.а клас и Кристофър Георгиев от 10.б клас, които бяха удостоени със специални награди.

В рамките на Деня на отворените врати, учениците от 10. до 12. клас имаха възможността да се включат в атрактивни викторини, подготвени от студенти и преподаватели от Филиал Силистра. С ентусиазъм и любопитство те отговаряха на поставените въпроси, демонстрирайки знания и екипна работа.

Посещението на Филиал Силистра се превърна в ценен опит за учениците от ПМГ "Св. Климент Охридски" - Силистра. Те получиха не само информация за възможностите за висше образование, но и се докоснаха до академичната атмосфера и се срещнаха с мотивирани студенти и преподаватели.

Facebook коментари