Неделя, 26 Май 2024 г.

"Младост" грабва купата, "Легендите" и "Елегантните" на второ и трето място на футболния турнир в Тутракан

Завърши Общинският турнир по футбол на малки врати, който се проведе на 18 и 19 април на стадион "Христо Ботев" в Тутракан.

Зам.-кметът на Община Тутракан Васил Дойнов поздрави участниците и ги информира, че предстоят строителни дейности по проект "Обновяване на образователни игрища - СУ "Христо Ботев", по който ще бъде реновирани баскетболното и футболното игрище и следващите спортни турнири ще се провеждат при много по-добри условия там, след финализирането му.

Той награди и победителите - отбор "Младост" (Главиница-Искра). На второ място е отбор "Легендите" (Тутракан), а на трето - отбор "Елегантните" (Тутракан).

Най-добър вратар е Ивелин Петров от "Елегантните".

Голмайстор на турнира с вкарани 7 гола е Дженк Махмуд от "Младост", а най-полезен играч - Гюрсез Александров от "Легендите".

И още една добра новина от турнира - отбор "Елегантните" (Тутракан) и най-добрият вратар Ивелин Петров, дариха своите парични награди - общо 150 лв., за Великденската благотворителна кауза - събиране на средства предназначени за по-добри условия и лечение на децата в Детско отделение на МБАЛ-Тутракан.

Източник: Община Тутракан

Facebook коментари