Понеделник, 27 Май 2024 г.

"Бъдеще за Силистра" подари детска площадка на деца със специални потребности

Децата със специални потребности от града вече могат да се радват на нова, пъстроцветна и изпълнена с изненади детска площадка, монтирана в двора на ЦСОП-гр. Силистра.

Зад този вълнуващ проект стои неуморният труд и всеотдайността на Гражданско движение "Бъдеще за Силистра".

"Скъпи съграждани, развълнувани сме да съобщим, че проектът, по който работихме с неимоверно старание, най-накрая се реализира!", споделят от движението в публикация в социалните мрежи. "Всяко дете заслужава да расте и да играе в благоприятна среда и ние сме щастливи, че допринесохме точно за това."

Площадката е не просто забавна, но и образователна, съобразена с нуждите на децата със специални потребности. Тя е изпълнена с множество атракции, които ще стимулират тяхното развитие и ще им осигурят незабравими моменти на игри и забавления.

"Огромни благодарности на всички невероятни хора, които щедро дариха средства, за да превърнем тази мечта в реалност!", изказват признателност от "Бъдеще за Силистра".

Но това не е краят на историята. Гражданското движение е решено да продължи своята мисия – да направи Силистра още по-добро място за живеене.

"Очаквайте скоро представянето на следващия ни проект!", обещават те.

Facebook коментари