Събота, 15 Юни 2024 г.

Танцова школа Dance Station триумфира на Movmnt International Dance в Русе

8-ото издание на международния шампионат Movmnt International Dance в Русе се превърна в истински празник на танца, събирайки на едно място над 2.500 танцьори от 80 танцови училища и школи от България и чужбина.

Сред участниците блестяха и възпитаниците на Танцова школа Dance Station, които представиха общо 6 танца в различни стилове и категории. Най-малките "Стейшънки", на възраст между 5 и 7 години, направиха своя дебют на голямата сцена и грабнаха почетните първи места, демонстрирайки невероятен талант и заряд.

Усилията и упоритата работа на танцьорите през годината бяха възнаградени с общо 6 златни купи и медали, които Танцова школа Dance Station спечели.

"Изключително сме горди от постиженията на нашите танцьори", сподели треньорът на школата Денислава Димитрова. "Тези отличия са резултат от много труд, целеустременост и всеотдайност. Благодарим на родителите и близките на децата за подкрепата и вярата в тях."

Успехът на Танцова школа Dance Station на Movmnt International Dance е поредното доказателство за високото ниво на обучение, което се предлага в школата.

Facebook коментари