Събота, 20 Април 2024 г.

Ивомир Игнатов - Кени пристига в Силистра за режисурата на комедията "Криворазбраната цивилизация"

Театралната магия ще завладее Силистра с пристигането на Ивомир Игнатов - Кени, актьор, режисьор, преподавател по актьорско майсторство в Пловдивския университет и директор на Театър "Хенд" - Пловдив. За пореден път той ще пренесе своя талант на силистренската сцена, този път с постановката на емблематичната комедия "Криворазбраната цивилизация" по Добри Войников.

Спектакълът, обещаващ забавление, музика и неповторимо смешна интерпретация на класическата пиеса, се очаква да се превърне в истински хит сред публиката. След години на утвърдена слава, "Криворазбраната цивилизация" се появява в модерен облик, готов да развесели и очарова зрителите от всички възрасти.

Ивомир Игнатов, познат с емблематичните си улични представления и международни изяви, ще донесе своята неповторима енергия и талант в силистренския театър. В сътрудничество с актьорите от Драматично-куклен театър Силистра, той ще създаде едно вълнуващо и запомнящо се представление.

Режисурата на Игнатов не само ще възкреси класическата пиеса, но и ще я представи в нова светлина. След като превърна уличните изкуства в своеобразно шоу, той ще интерпретира българската наследствена комедия по неповторим начин.

"Криворазбраната цивилизация" ще бъде истински празник за сетивата, съчетавайки класическия хумор с модерния почерк на театралните майстори. Премиерата е насрочена за 16 април, когато силистренската сцена ще се превърне в място на смеха и вълненията.

Очаквайте един незабравим театрален опит, оживен от гения на Ивомир Игнатов - Кени!

Източник: ДКТ-Силистра
Снимка: Златина Станева/Личен архив

Facebook коментари