Петък, 01 Декември 2023 г.

ГЕРБ-Силистра закри една изключително ползотворна предизборна кампания

ГЕРБ – Силистра закри предизборната си кампания. Голяма кoнцертна програма, включваща местни изпълнители, Кичка Бодурова и "БТР" зарадва силистренци.
Пред тях отново бяха представени 33-та кандидати за общински съветници от ГЕРБ, кандидатът за кмет на община Силистра д-р Юлиян Найденов, на Айдемир Иван Иванов, на Калипетрово Никола Узунов, на Смилец Съби Събев и на Брадвари Мартин Севдалинов.
Доктор Найденов благодари на уважилите концерта и на всички онези, които са имали търпението и желанието да го изслушат по време на предизборните срещи. Заяви твърдото си намерение, ако бъде избрън за кмет да работи за по-добър живот в Силистра и общината. Тъй като цялата кампания на ГЕРБ бе позитивна, кандидатите за общински съветници д-р Мария Димитрова, Николай Николов, Даниела Недялкова и Константин Стоилов споделиха пред събралите се хора какви ангажименти поемат. Ето някои от тях: спазване на действащото законодателство, подобряване на инфраструктурата, повече социални дейности за възрастни хора и социално-слаби, превръщането на Силистра в атрактивен туристически център, предвид архитектурните и природни дадености, постоянен контакт с хората, с цел запознаване на место с конкретния проблем. За целта ще действа постоянна приемна на общинските съветници от ГЕРБ. Споделените намерения намериха подкрепа от присъстващите на площад "Свобода".

Facebook коментари