Сряда, 17 Април 2024 г.

ГЕРБ-Силистра, представи кандидатите си на местна власт в село Айдемир

"Подкрепете ме, защото искам и мога да работя за Айдемир." – това каза кандидатът за кмет издигнат от ГЕРБ на второто по големина село в България, силистренското Айдемир - Иван Иванов. "Ако мислите, че целта ми е само и единствено да седна на кметския стол, жестоко се лъжете! Аз и сега имам директорски стол, този на областно пътно управление – Силистра. Искам да работя за всички нас, за да може Айдемир отново да се превърне в най-голямото село в страната ни, а живота ни да се подобри!" тези думи на Иван Иванов предизвикаха бурни аплодисменти на присъстващите.
На срещата присъства и кандидатът за кмет на Силистра издигнат от ГЕРБ д-р Юлиян Найденов. Той изрази своята подкрепа и готовност, ако бъде избран за кмет на община Силистра да работи съвместно с всички кметове за благото на всеки един гражданин на община Силистра – без значение дали е от града или от селата.
Представена бе и голяма част от кандидатите за общински съветници от ГЕРБ – Николай Димов, Константин Стоилов, д-р Константин Попов, Марияна Николова, Славянка Стоянова, Добри Добрев, Валентин Перчемлиев, Николай Николов, Мая Хараланова, Доротея Иванова, Пламен Чочев и Жана Баева. Те от своя страна заявиха готовността си, като специалисти в различни сфери от обществения и професионалния си живот да бъдет полезни за община Силистра.
Народният представител от ГЕРБ Стефан Господинов, който също бе гост на събитието пое ангажимент да продължи да помага според своите възможности на айдемирци. Той напомни, че Силистра и региона има подкрепата на правителството за разработването на проекти и програми, в полза на Силистренска област.

Facebook коментари