Понеделник, 24 Юни 2024 г.

Новите премиери са в Силистра

Новата филмова седмица e вече в кино Латона Синема в Силистра с нови премиери:

🎬 ДОГМАН🎬
✅Драма, Трилър
⏰Времетраене: 113 мин.
"Догман" е определян като най-добрия филм на Люк Бесон от години насам.Кейлъб Ландри Джоунс влиза в ролята на млад мъж, белязан от тираничния си баща, който обаче намира спасение в любовта на армията от кучета, за които се грижи. Фантастичен, неистов филм с грандиозни визуални ефекти, бързи екшън сцени и изключително въздействаща музика."

🎬 МОМИЧЕТО НА МИЛЪР🎬
✅Драма
⏰Времетраене: 93 мин.
Талантлива млада писателка (Джена Ортега) се впуска в творческа одисея, когато учителят ѝ (Мартин Фрийман) ѝ възлага проект, който заплита и двамата във все по-сложна мрежа. Докато границите се размиват и животите им се преплитат, професорът и протежето трябва да се изправят срещу най-мрачните си същности, докато се опитват да запазят индивидуалното си чувство за цел и нещата, които са им най-скъпи.

🎬 МАЯМИ БИЧ: ПОСОКА ЛОС АНДЖЕЛИС🎬
✅Комедия
⏰Времетраене: 102 мин.
От режисьора на сериала "Влад", "Маями Бич: Посока Лос Анджелис" разказва историята на двама мъже, които решават да се преместят в САЩ, за да основат филмова компания, чрез която да покрият незаконния си бизнес с наркотици. Двамата се стремят да осъществят американската мечта, в комбинация с балканската – да забогатеят. След като се установяват в Щатите, те се запознават с популярна личност, която ще промени живота им изцяло. Една история, изпълнена със забавни и комични ситуации, породени от културните различия и наситена с ударна доза балкански хумор.

Facebook коментари