Сряда, 17 Април 2024 г.

Областния управител се срещна с представители на медиите от Силистра

В Областна администрация Силистра бе проведена първата за 2024 г. неформална среща с представители на местните и на националните медии по покана на областния управител Минчо Йорданов, която премина с участието и на Илиян Великов – заместник-областен управител, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Представителят на държавната власт увери журналистите, че и занапред ще продължи пълноценното общуване с тях, както и навременното им информиране за събития от различен характер. Засегната бе и темата за необходимостта средствата за информация и социалните мрежи заедно с държавните и общинските власти да представят пред обществото още по-активно Силистренска област, включително с цел привличане на интерес към исторически и природни забележителности на нейна територия.

В това отношение бе припомнена действащата инициатива "Ела и преживей", чрез която в една от социалните мрежи в това отношение има опит с усилията на областните администрации в Северен централен район. Бяха обсъдени и други теми, по които може да се работи съвместно за развитието на областта, за което чрез медиите могат да научат повече хора от цялата страна.

Facebook коментари