Неделя, 22 Май 2022 г.

Д-р Юлиян Найденов проведе среща с домуващите в дома за стари хора

Посещение на дома за стари хора в Силистра направи кандидатът за кмет от ГЕРБ д-р Юлиян Найденов. Той бе придружен от кандидатите за общински съветници Константин Стоилов, Иван Иванов, Васил Боранов, Жана Баева и Добри Добрев.
Пред уважилите проявата възрастни хора, д-р Найденов представи най-важните моменти от своята програма.
Присъствалите на срещата поставиха своите въпроси и проблеми с които се сблъскват. Най-сериозен е въпросът с безработицата, той като много от техните деца и внуци са безработни. Нямат препитание в Силистра, което ги кара да търсят работа в по-големите градове и чужбина. Лошата инфраструктура, отдалеченост на автобусните спирки от дома, липсата вечерно време на осветление, както и многото бездомни кучета са сред неуредиците, които притесняват домуващите.
Възрастен мъж зададе въпрос щи има ли път Силистра-Шумен, както и мост над река Дунав при Силистра. Д-р Найденов информира всички за посещението наскоро в града на кандидата за президент Росен Плевнелиев и информацията от него, че през периода 2014 – 2020г. при Силистра мост ще има. Всички присъстващи аплодираха добрата новина.

Facebook коментари