Сряда, 29 Май 2024 г.

Благодарност от културни институции към кмета на община Силистра

Екипите на НЧ "Доростол-1870" и ДКТ Силистра изразиха своята благодарност към кмета на община Силистра Александър Сабанов за внесените за финансиране проекти за цялостен ремонт на сградите на двете културни институции.

"Благодарим на г-н Сабанов за вниманието и грижите, които оказва към културата в Силистра", каза председателят на читалището Маргарита Любомирова. "Всички ние, които работим в културата, сме щастливи, че нашите проекти са одобрени и че скоро ще можем да започнем ремонтните дейности. Това е много важен момент за нас, тъй като ще ни позволи да подобрим условията за работа и да предложим на гражданите на Силистра още по-качествена културна услуга."

"Вярваме, че тези ремонти са необходими, за да може Младежкият дом и Драматичният театър да продължат да бъдат център на културния живот в Силистра", каза директорът на ДКТ Златина Станева. "Те са двете най-важни културни институции в града и заслужават да бъдат в добро състояние."

"Благодаря на ръководствата на НЧ "Доростол-1870" и ДКТ Силистра за тяхната работа и за това, че се грижат за културата в нашия град", каза кметът Александър Сабанов. "Сигурен съм, че ремонтът на тези две институции ще бъде успешен и че те ще продължат да бъдат важни центрове за културен живот в Силистра."

Екипите на двете културни институции пожелаха на кмета Александър Сабанов просперитет, изпълнени общински проекти, успешно управление и светли празници.

Facebook коментари