Събота, 15 Юни 2024 г.

Дарител осигури празничното меню на Дома за стари хора в Алфатар

За поредна година по случай Никулден Николай Господинов – дългогодишен приятел на община Алфатар дари на Дом за стари хора гр. Алфатар, Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства № 1, № 2 и № 3 51 кг. шаран, съобщиха от най-малката силистренска община.

Г-н Господинов пожела на всички да са здрави, много години да празнуват заедно и да намират сили да посрещнат всеки нов ден с усмивка.

От своя страна потребителите на социалните услуги изразиха своята признателност и искрена благодарност за предоставеното дарение, с което празника ще бъде по-хубав. Пожелаха му здраве, мир, любов и хармония в семейството му. Личния си празник да отпразнува с най-близките и обичани хора.

Кметът на община Алфатар Д-р Янка Господинова от свое име и от името на ръководството на социалните услуги благодари за щедрото дарение, за проявения жест на добротворство, за примера, който дава на всички. Пожелава му в навечерието на светлите Рождественски празници здраве, благополучие, сила и енергия за преодоляване на всички лични и професионални предизвикателства! Да запази своята вяра в доброто и да я предава на всички около него, за да се случват в живота ни малки, но реални чудеса!

Facebook коментари