Вторник, 05 Март 2024 г.

Шишеядите си вземат зимна ваканция

Инициативата за рециклиране на бутилки "Шишеяди" временно премахва специалните си контейнери за бутилки в Силистра. Това се дължи на необходимостта от оптимизиране на процеса за по-голяма ефективност и за да се избегнат нежелани предмети в контейнерите.

"По време на пробния ни период наблюдавахме няколко комуникационни затруднения, в резултат на които в контейнерите попаднаха, да речем, интересни предмети - старо бельо, остатъци от хамбургери, както искате го наречете!", се казва в съобщение на инициативата. "Искаме да осигурим по-гладък процес за всички".

До края на зимата Шишеядите ще приемат бутилки само в работилницата си на ул. "Добруджа" 22. Желателно е бутилките да са само от вода и без етикети.

"Вашият ангажимент към рециклирането е наистина ценен и ние сме решени да направим опита по-добър за всички нас", се казва в съобщението. "Благодарим ви за разбирането и нека продължим да оказваме положително въздействие върху нашата околна среда!" се казва в съобщение в социалната мрежа на Vavakada RE.

Facebook коментари