Понеделник, 22 Юли 2024 г.

Влюбете се в стиховете на "Виделина" и се потопете в света на Любен Дашев

Любен Дашев е най-разнаваемия силистренски поет и автор на множество стихосбирки, изненада своите читатели с последната си творба, "Виделина".

Книгата, която носи в себе си дъха на духовна поезия, любовна лирика и сатира, вече е налична в книжарниците.

"Виделина" е поглед към света през прозореца на сърцето на Любен Дашев. С над 50 стихотворения, написани през последните една-две години, този сборник е плод на творческата визия на поета. Спонтанни спомени, които капят като листи на душата, вдъхновяват виртуозната му поезия, оставяйки в нас следа от виделина.

Любен Дашев, завършил история във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий", не само се изявява като поет, но също така е работил като учител, журналист и главен експерт в отдел "Култура" на общината. Неговият литературен талант е увенчан с множество награди и признание както на местно, така и национално ниво.

"Виделина" е продължение на предходните творчески постижения на Любен Дашев, като последната му стихосбирка "Думи по водата" излезе преди няколко години.

Влюбете се в стиховете на "Виделина" и се потопете в света на Любен Дашев, където думите са като лъчи от виделина, прониквайки дълбоко в сърцето и душата ви.

Facebook коментари