Сряда, 10 Август 2022 г.

Проучване за наболелите проблеми на силистренци започва кандидатът на ГЕРБ за кмет д-р Юлиян Найденов

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Силистра д-р Юлиян Найденов обяви началото на предварително проучване за най-наболелите проблеми на гражданите на община Силистра. Това стана на проведената среща с членовете на ГЕРБ от Силистра и общинските населени места, на която официално бяха представени кандидатите за кметове и листата за общински съветници. Всеки от силистренци може да участва в обявеното проучване. Достатъчно е да се опише проблемът, който е забелязан и да се направи предложение за неговото разрешаване.
Проучването има за цел да се създаде действена управленска програма за управлението на общината.
Адресирани пощенски пликове с марки и бланка за участие могат да бъдат получени от офисите на ГЕРБ-Силистра, Айдемир и Калипетрово. Кореспонденцията е за сметка на ГЕРБ, а анонимността е гарантирана. Обещанието което направи д-р Найденов е предложенията да станат част от неговата програма.
Присъствалите членове на ГЕРБ бяха приветствани от силистренския народен представител и областен координатор Стефан Господинов, който благодари на всички за партийната лоялност и изрази надежда, че в края на октомври ще има повод за поздравяване. Д-р Найденов сподели, че обича и ще работи в екип заедно с всички свои колеги, затова предварителният сценарий на проявата бе нарушен и на сцената при себе си покани и кандидатите за Айдемир – Иван Иванов, за Калипетрово – Никола Узунов и за Смилец – Съби Събев.
Листата на ГЕРБ включва 33-ма души, като неин водач ще е д-р Мария Димитрова, досегашен общински съветник и общински ръководител на ГЕРБ-Силистра.

Билбордовете, на които се чудиха силистренци последните десет дена, се оказаха част от проучването на д-р Юлиян Найденов за решаването проблемите на града и общината.

Facebook коментари