Понеделник, 15 Юли 2024 г.

Регионалната библиотека "Партений Павлович" обогатява своя фонд с нови приказки и графични романи

В Регионалната библиотека "Партений Павлович" се появиха нови съкровища в библиотечния свят благодарение на дарението на г-жа Корнелия Карагеоргис. Този път дарението обогатява особено разделите с приказки и графични романи, вдъхновявайки малките и големите читатели.

Малките обичатели на приказките имат всичко повод за вълнение, защото новата придобивка в библиотеката са героите от няколко тракийски и прабългарски приказки. Тези древни истории са вдъхновение за много поколения и сега, благодарение на дарението на г-жа Карагеоргис, те ще оживеят отново, зарадвайки децата и възрастните с богатство на въображението и културното наследство.

За почитателите на графични романи, втората част на "Спартак легендата" е истинско литературно богатство. Този продължаващ епос разкрива невероятни приключения, които ще ви завладеят и ще ви накарат да се потопите в света на визуалната и словесна изкуство. Графичните романи са отличен начин да се впуснете в истории и образи, допълнени с изключителни илюстрации.

Регионалната библиотека "Партений Павлович" благодари на г-жа Корнелия Карагеоргис за щедрото дарение, което безспорно ще обогати читателите и ще подкрепи любовта към литературата и четенето. Тези нови придобивки представляват ценно допълнение към библиотечния фонд и ще служат като вдъхновение за още много читатели.

Facebook коментари