Понеделник, 24 Юни 2024 г.
header

Александър Сабанов пред пълния площад "Свобода": Имаме категорична подкрепа за ново начало

Тази вечер в Силистра независимият кандидат за кмет на Община Силистра Александър Сабанов закри официално своята кампания преди балотажа на 5 ноември с вдъхновяващ концерт на Деси Добрева и Борис Солтарийски в центъра на крайдунавския град.

Силистренци изпълниха докрай площад "Свобода", а на сцената излезе Александър Сабанов, който заяви:

"Искам да благодаря първо на политическите партии, които бяха с нас на първи тур.

Искам да поканя тук:

Стелиян Стойчев, председател на Българската социалистическа партия
Венко Начев, Има такъв народ
Георги Гайдаров, водач на листата на Алтернативата на гражданите
Стоил Стойчев, Левицата
Димитър Трендафилов, Български възход
Галя Даскалова, НДСВ
Стефан Пантелеев, Новото време

На втори тур получаваме подкрепата на политическата партия Възраждане. Искам да поканя кандидата им за кмет Петко Добрев.

ПП Продължаваме промяната, областният координатор Даниела Костова и общинският ръководител Георги Георгиев, както и представител на Демократична България Стефан Железов, също ни подкрепят.

Скъпи приятели, не останаха други партии, които да участват на изборите.

Имаме категорична подкрепа.

Надявам се в неделя вечер да се поздравим с ново управление на община Силистра. Ново начало за нашата община, една община, която е чиста, приветлива и уютна, една община без политически назначения.

Една община, в която хората ще се движат свободно, без да се страхуват, че някой ще ги заплаща за това, че са били на този или на някой друг концерт.

В неделя всички вие трябва да излезете и да дадете своя вот. Излезте и гласувайте масово, защото битката не е приключила. Това, че водим с 2000 гласа на първи тур не означава нищо. Балотажът започва от нула.

И аз разчитам на всички вас, които излязохте и подкрепихте, на всички тези партии, чиито листи събраха близо 5000 гласа, и на всички тези извън 5-те хиляди гласа на партиите, близо 3500, които подкрепиха отделно мен като кандидат за кмет, защото аз съм инициативен комитет, издигнат от хората, избрани от гражданите на община Силистра, и мисля, че заедно ще променим нашата община и ще работим именно във ваша полза, в полза на гражданите на община Силистра.

Очакваме на 5 ноември в неделя да изразите своя вот категорично, както го направихте на първи тур, за да покажем, че това, което се случваше в 12-годишното управление на ГЕРБ, не ни харесва и ние трябва да променим това.

С номер 70 в бюлетината за кмет на община Силистра за мен, Александър Сабанов.

Благодаря ви, че сте тук. Благодаря, че сме заедно!"
footer

Facebook коментари