Четвъртък, 20 Юни 2024 г.
header

НДСВ призова всички да гласуват за Александър Сабанов на балотажа на 5 ноември

НДСВ призова всички да гласуват за Александър Сабанов на балотажа на 5 ноември

Националното движение за стабилност и възход (НДСВ) официално обявява своята подкрепа за независимия кандидат за кмет на община Силистра, Александър Сабанов, предстоящия балотаж, който ще се проведе на 5 ноември, неделя.

В декларацията се акцентира, че решението на партията да подкрепи Сабанов се основава на тяхната вяра, че той е най-подходящият човек, способен да помогне в решаването на един от най-належащите проблеми в общината - привличането на инвеститори и създаването на нови работни места. Партията отправя призив към всички граждани на общината да гласуват в подкрепа на Александър Сабанов, използвайки бюлетина с номер 70, като следващия кмет на Силистра на 5 ноември 2023 г.

Тази подкрепа отразява убеждението на партията, че Сабанов разполага с необходимите качества и идеи, за да допринесе за по-светло и процъфтяващо бъдеще за града и неговите жители. Това е обединено усилие с цел да се създаде по-добра перспектива за общината и нейните граждани чрез стабилност и икономически растеж.
footer

Facebook коментари