Четвъртък, 20 Юни 2024 г.
header

Партия "Български възход" с подкрепа за Александър Сабанов за балотажа

Партия "Български възход" с подкрепа за Александър Сабанов за кмет на Силистра на балотажа

Преди балотажа за кмет в Община Силистра, политическата партия "Български възход" официално обяви своята непоколебима подкрепа за независимия кандидат, Александър Сабанов. Решаващото гласуване е насрочено за 5 ноември 2023 г., неделя, и декларацията на партията подчертава тяхната силна вяра в способностите на Сабанов да ръководи Силистра към по-светло бъдеще.

Подкрепата се основава на множество причини, които подчертават увереността на партията в квалификациите на Сабанов. Г-н Сабанов се определя като динамичен и предприемчив човек, който е доказал своята стойност в бизнес средата, а също така и в обществената сфера като председател на Общински съвет-Силистра и народен представител.

Една от ключовите предизвикателства пред общината е наложителната необходимост от привличане на инвеститори и създаване на работни места, което е важен въпрос и за партията, и за Сабанов. Неговият неугасващ ентусиазъм и иновативен подход го правят идеалния кандидат за да се справи с този проблем.

Ключов аспект, който си спечели признание от страна на партия "Български възход", е фактът, че Сабанов е независим кандидат. Този статут, партията твърди, ще гарантира прозрачно управление, свободно от влиянието на партийни интереси.

Партията отправя апел към всеки гражданин на Община Силистра да изрази подкрепа за Александър Сабанов, като използва бюлетина с номер 70. Това избор, те вярват, е важна стъпка към ефективно управление, икономическо развитие и по-светло и успешно бъдеще за всеки жител на Силистра.
footer

Facebook коментари