Петък, 12 Април 2024 г.
header

БСП-Силистра призова да се гласува за Александър Сабанов

БСП-Силистра призова да се гласува за Александър Сабанов на балотажа на 5 ноември

Българската социалистическа партия в Силистра обявява своята подкрепа за независимият кандидат за кмет на общината Александър Сабанов за предстоящия балотаж на изборите на 5 ноември, неделя.

В декларация, подписана от лидера на БСП в Силистра Стилиян Стойчев, се подчертава, че решението на партията да подкрепи Сабанов е продиктувано от убеждението, че той е единственият кандидат, който може да доведе до истинска промяна в общината.

"Силистра е един от най-красивите градове в България, но е срамно, че той тъне в разруха, няма работеща икономика и е на предпоследно място сред областните градове по ключови показатели", се казва в декларацията. "Ето защо е време за промяна! А за да има промяна подкрепете независимият Александър Сабанов - с номер 70 в бюлетината!"

Стойчев посочва, че Сабанов е доказан професионалист с опит в управлението и с ясна визия за развитието на Силистра. Той е убеден, че Сабанов ще успее да привлече инвестиции, да създаде работни места и да подобри качеството на живот на гражданите.

"Александър Сабанов е човекът, който може да направи Силистра по-добър град за живеене. Призоваваме всички граждани на общината да гласуват с №70 за него на 5 ноември", заяви Стойчев.
footer

Facebook коментари