Петък, 19 Април 2024 г.
header

Коалиция "ЛЕВИЦАТА!" подкрепя Александър Сабанов за кмет на Силистра

Кандидатите за общински съветници от Коалиция "ЛЕВИЦАТА!" за Община Силистра обявиха единодушната си подкрепа за независимия кандидат Александър Сабанов за балотажа на 5 ноември в неделя.

В тяхната декларация се подчертава решението на Коалиция "ЛЕВИЦАТА!" да подкрепи и на втория тур на изборите Александър Сабанов, като най-подходящия кандидат за кмет на Силистра. Този избор е свидетелство за увереността, че Сабанов ще служи на общността независимо от политическите игри и ще работи за благото на всички граждани на общината.

"Александър Сабанов се явява като надежден професионалист с дългогодишен опит в управлението и ясна визия за бъдещето на Силистра", се казва в декларацията. "Той е решен да насърчи подобренията в инфраструктурата на общината, включително пътища, тротоари и осветление, както и да подкрепи развитието на икономиката чрез създаване на работни места и привличане на инвестиции."

Също така, като кмет, Александър Сабанов ще насърчи развитието и надграждането на социалните услуги, като образование, здравеопазване и култура, и ще работи по подобряването на системата за управление на отпадъците и поддържането на чистотата на общината.

"Коалиция "ЛЕВИЦАТА!" призовава всички граждани на общината да гласуват с №70 за Александър Сабанов като кмет на Силистра на 5 ноември 2023 г., се казва в декларацията.

Подкрепата на Коалиция "ЛЕВИЦАТА!" за Александър Сабанов е важен момент в кампанията за балотажа. Тя показва, че Сабанов има широка подкрепа от различни политически сили и от гражданите на Силистра.
footer

Facebook коментари