Петък, 12 Август 2022 г.

Бяла бреза засади кандидатът на ГЕРБ за кмет на силистренското село Калипетрово

Три бели брези бяха засадени в близкото до Силистра село Калепитрово. Това сториха кандидатите за кмет на селото от ГЕРБ Никола Узунов, кандидатът за кмет на Силистра д-р Юлиян Найденов и кандидатът за общински съветник от Калипетрово Йордан Борисов. Кандидат кметът на ГЕРБ за второто по големина село в Силистренска община определи изборът си като сполучлив и символичен. Брезата е нежно и красиво, но същевременно силно и издържливо дърво. Тя е символ на младостта, на ново начало и стабилността.
Пред събралите се членове и симпатизанти на ГЕРБ, Никола Узунов сподели твърдото си намерение, ако бъде избран за кмет да работи за всички свои съселяни и най-вече да отстоява принципни позиции в работата за благото на Калипетрово. Тримата увериха, че и в бъдещата си работа ще бъдат задружни в действията си за благото на своите избиратели.
След церемонията по засаждането на дървото, кандидатът за кмет на Калепитрово, заедно с д-р Найденов и общинският ръководил на сткруктурата д-р Мария Димитрова проведоха среща с присъстващите членове и симпатизанти на партията в селото. Обещано бе, че на въпросите каква бъдеща политика ще провеждат номинираните, ако бъдат избрани за постовете, за които ще се съревновават, отговори ще бъдат дадени, когато стартира предизборната кампания.

Facebook коментари