Понеделник, 04 Март 2024 г.

Най-голямото изложение за хотелиерство и ресторантьорство в Югоизточна Европа ще се проведе в Букурещ

От 4 до 6 ноември румънската столица Букурещ ще бъде домакин на най-голямото изложение за хотелиерство и ресторантьорство в Югоизточна Европа - FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO.

Събитието се организира от B2B онлайн платформата Horeca Insights и има за цел да събере на едно място най-големите компании – доставчици и търговци от Румъния и региона, професионалисти от HoReCa сектора, заедно с хиляди заинтересовани фирми, които търсят партньори.

Третото издание на FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO се очаква да привлече 300 изложители и над 5 000 посетители, като предоставя възможност за нетуъркинг на професионалистите от отраслите Хорека и Търговия на дребно.

Собственици на хотелиерски бизнеси, готвачи, предприемачи, представители на винарски изби и други експерти ще представят най-новите тенденции в дизайна, оборудването, технологиите, храните, напитките и опаковките.

Сред темите, които ще бъдат във фокуса на дискусионните панели тази година са: развитието на пазара, статистиката, законодателството, данъчните актуализации.

Българо-румънска търговско-промишлена палата е партньор на FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO и компаниите-членове на Палатата могат да посетят изложението безплатно с код: BRCCI-RQXU.

За повече информация посетете официалния сайт на събитието.

За допълнителна подкрепа при регистрацията, подготовката на документите и комуникацията с организаторите, можете да се свържете с екипа на БТПП.

Facebook коментари