Сряда, 10 Август 2022 г.

Представени бяха последните трима общински кандидати за кмет на ПП ГЕРБ за Силистренска област

Председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов представи 65 кандидати за кметове от политическата сила. Сред тях бяха и последните трима от Силистренска област, за общините Главиница, Дулово и Ситово.
За община Главиница, кандидатът на ГЕРБ е Рашко Денев, общински ръководител на ГЕРБ-Главиница. Роден е в село Зафирово на 26.06.1955г. Женен е, има двама сина. Директор е на "Стройтехника" АД. По образование е машинен инженер. Преди две години бе кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ. В момента е общински съветник в Главиница.
За община Дулово, кандидатът е д-р Юксел Ахмед, който се явява като независим подкрепен от ГЕРБ. Роден е на 25.09.1963г. Женен е, има две дъщери.Завършил е медицина, специалност "вътрешни болести". Работи като общопрактикуващ лекар в Дулово.
В община Ситово, кандидатурата е на Моазес Мехмед. Издагната е от коалиция "Заедно за община Ситово", създадена за предстоящите местни избори от ГЕРБ и ПД "Социалдемократи". Моазес Мехмед е родена на 06.01.1971г. в Силистра. Омъжена е има едно дете. Със семейството си живее в село Искра. От 06.12.1999г. до 04.11.2010г. е била заместник кмет "Хуманитарни дейности" в община Ситово. Завършила е висше образование във Варненски свободен университет, специалност "международни отношения", а преди това Русенски университет "Ангел Кънчев" специалност "химия и физика".
Припомняме, че вече бяха упоменати останалите кандидати за общински кметове на ГЕРБ-Силистра. Д-р Юлиян Найденов – Силистра, Янка Господинова – Алфатар, д-р Димитър Стефанов – Тутракан и Любен Сивев – Кайнарджа.

Facebook коментари