Петък, 01 Декември 2023 г.

Създателят е в Силистра

Новата филмова седмица e вече в кино Латона Синема в Силистра с нови премиери:

🎬ЗАПИСКИ ПО ЕДНО ПРЕДАТЕЛСТВО🎬
✅Български, Драма
⏰Времетраене: 94 мин.
Бенковски, Захари, отец Кирил, Стефо Далматинеца изтръгват робския страх от себе си. Дядо Вълю пожелава да бъде свободен човек, но си остава робска душа дори и в свободното отечество, десет години по-късно.

🎬СЛЕД СЕЗОНА🎬
✅Български, Драма, Романтичен
⏰Времетраене: 109 мин.
Стела (Йоана Буковска-Давидова) живее в очакване на своя изчезнал съпруг вече 11 години. Открива го в мълчанието на отсрещната страна по време на странни телефонни обаждания. За едно десетилетие и една година търсещата отговори Стела е сякаш "уседнала" с малко заведение и няколко стаи за гости в красив черноморски залив. В един момент изследователят-спелеолог Асен (Пенко Господинов) нахлува в живота ѝ и е на път да стигне до дъното на душата ѝ, до дъното на заплетената история със съпруга ѝ и до дъното на нейната исихастична отдаденост към него. Както винаги, любовта ще има последната дума. Отговорът на вечните въпроси и съвсем (под)земните такива идва малко преди финала.

🎬СЪЗДАТЕЛЯТ🎬
✅Екшън, Приключенски, Фантастика
⏰Времетраене: 134 мин.
🔈Субтитри на български език
Десет години след като изкуственият интелект детонира ядрена бомба в Лос Анджелис, Джошуа, закоравял бивш агент от специалните сили, е вербуван да открие и убие Създателя – неуловимия архитект на напреднал ИИ, който е разработил мистериозно оръжие със силата да сложи край на война… и на самото човечество. Джошуа и неговият екип от елитни оперативни служители пътуват през вражеските линии, в тъмното сърце на територия, окупирана от ИИ само за да открият, че оръжието, което са инструктирани да унищожат, е под формата на малко дете.

Facebook коментари