Петък, 01 Декември 2023 г.

Времето през следващата седмица

В понеделник в сутрешните часове ще има ниска облачност, на места видимостта ще е намалена. През деня ще преобладава слънчево време. Следобед очакваме усилване на вятъра от изток-североизток, а от запад на изток ще настъпва висока облачност. Температурите ще се понижат, но все още ще e топло за края на септември с максимални температури между 25 и 30 градуса.

През следващите два дни /26 и 27 септември/ ще е ветровито, със силен вятър от североизток ще прониква малко по-хладен въздух. На север от Стара планина ще има повече слънчеви часове, на юг и по крайбрежието ще има временни увеличения на облачността, по-значителни в четвъртък, когато в Югоизточна България са възможни отделни краткотрайни превалявания. Температурите, главно във вътрешността на района, ще се понижат с още 2-3 градуса. Вълнението на морето ще се увеличи до 4 бала.

На 28 и 29 септември облачността ще се увеличи, по крайбрежието ще е значителна, очакват се валежи от дъжд.

През почивните дни облачността ще е променлива, вятърът ще се ориентира от север и северозапад и температурите ще се понижат, като преобладаващите максимални ще са между 23 и 28 градуса

Facebook коментари