Сряда, 29 Май 2024 г.

Юлиян Найденов засади Гинко билоба

Независимият издигнат от ГЕРБ за кмет на община Силистра засади дръвче, като символ на това, че няма да забрави предизборните си обещания.

Независимият издигнат от ГЕРБ за кмет на община Силистра д-р Юлиян Найденов днес бе представен на силистренските медии от народният представител и областен лидер на партията Стефан Господинов и членове на местната организация.
56-годишният невролог се кандидатира за кмет на общината, защото вижданията му за промяна съвпадат с тези на партия ГЕРБ. Но д-р Найденов подчерта че той няма да бъде назначен на този пост, а това ще стане чрез спечелването на доверието и вота на хората.
На пресконференцията бяха представени и номинациите на ГЕРБ за най-големите силистренски села – Айдемир и Калипетрово.
В предизборната битка за Айдемир се хвърля инж. Иван Иванов, Директор на Областно пътно управление- гр. Силистра. 50-годишният специалист е женен с едно дете.
Бизнесменът Никола Узунов е кандидата на ГЕРБ за село Калипетрово. 45-годишният баща на две деца смята организационните му умения и опита натрупан в координиране и администриране проекти ще помогне за професионалното управление на голямото силистренско село.
Д-р Найденов бе коректен към присъстващите и заяви, че преди началото на кампанията, която стартира на 23 септември, няма да отговаря на конкретни въпроси за програмата си и екипа.
Д-р Найденов смята, че е дошъл момента да се направи всичко онова, което не е свършено последните 20 години.
"Силистра трябва да стане друг град, какъвто го помним – чист и подреден, с работеща икономика и промишленост" – обобщи доктора.
След пресконференцията Д-р Юлиян Найденов засади дърво на кръстовището на "ДАП". Растението от вида Гинко билоба трябва да стане символ на предизборната кампания на кандидат кмета на ГЕРБ. Засаждането на едно от най-старите видове дървета на планетата, известно с лечебните си свойства и доказания положителен ефект върху паметта трябва да напомня на кандидатите за кметския стол в Силистра никога да не забравят какво са обещали на силистренци.

На снимката: отдясно на ляво - народният представител и областен лидер на партията Стефан Господинов, инж. Иван Иванов, д-р Юлиян Найденов, Никола Узунов и д-р Мария Димитрова.

Facebook коментари