Сряда, 29 Май 2024 г.

Непобедимите са в Силистра

Новата филмова седмица e вече в кино Латона Синема в Силистра с нова премиера:

Eкшън поредицата "Непобедимите", снимана почти изцяло в България, се завръща по кината с четвърти филм. Премиерата ще му е в Силистра утре на 23 септември.

Жанр: Екшън, Приключенски, Драма

Световен разпространител: Lionsgate

Оригинално заглавие: Expend4bles

Националност: САЩ

Времетраене: 104 мин.

Формати: 2D, 4DX

Режисьор: Скот Уо

Сценарист: Кърт Уимър, Тад Дагерхарт, Макс Адамс

Продуценти: Кевин Кинг Темпълтън, Лес Уелдън, Ярив Лернер, Джейсън Стейтъм

Оператор: Тим Морис-Джоунс

Музика: Гийом Русел

В ролите: Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун, Къртис "50 cent " Джаксън, Меган Фокс, Долф Лундгрен, Тони Джа, Ико Увайс, Ранди Кутюр, Джейкъб Сипио, Леви Тран, Анди Гарсия

За филма

Ново поколение от звезди се присъединява към легендите на екшъна в Холивуд за още по-епично изживяване в "Непобедимите 4".

Те притежават всички съществуващи оръжия и уменията да елиминират всеки противник. Непобедимите са защитници от последна инстанция, които се включват в играта, когато други опции вече няма.

А младите попълнения ще придадат ново значение на израза "свежа кръв", с необикновения си стил и подход.злодея звезди като Джак Никълсън или Дуейн Джонсън, упадъкът на поредицата в крайна сметка довежда до това антагонистът да бъде изигран от индонезийския актьор, каскадьор и майстор на бойните изкуство Ико Увайс.

Барни Рос (Слай) и Кристмас събират бандата по обичайните причини: ядрени оръжия са изчезнали и попаднали в ръцете на терористи, които искат за пореден път да насъскат Америка и Русия една срещу друго. "Ако тези бебчета се отдалечат, това ще е Трета световна война". В този стил е и рекламният слоган на филма - They'll die when they're dead (Ще умрат чак когато са умрели).

"Непобедимите 4" отново е сниман основно в България, но включва кадри и от Лондон и Солун, където са участвали гръцките въоръжени сили.

Facebook коментари