Петък, 01 Декември 2023 г.

Концертът "Аз съм китарист" завърши Месеца на китарата в Дулово

Концертът "Аз съм китарист" завърши Месеца на китарата, организиран от Школата по китара към НЧ "Бялата лястовица - 2018" в Дулово.

Концертът се състоя на 21 септември в залата на Община Дулово. На него се изявиха ученици от школата, които за първи път се представиха пред публика.

"Беше вълшебен празник на китарата", сподели ръководителят на школата Светлозар Драгнев. "Дадох възможност на моите ученици да покажат какво могат и те се справиха чудесно. Беше много приятно да ги видя как се наслаждават на музиката и на сцената."

В концерта участваха Нелин, Аделина, Гьокан, Метин, Дидко, Мерт, Берифин, Михаил и Йордан. Те изпълниха разнообразни произведения, от класика до поп и рок.

Сред гостите на концерта бяха Явор Деспотов и Йордан Йорданов, които проведоха ползотворен разговор с учениците. Двамата музиканти разказаха за своя опит и дадоха съвети на младите таланти.

"Благодаря на всички, които помогнаха за осъществяването на този концерт", каза Светлозар Драгнев. "Благодаря на учениците, на родителите, на община Дулово и на всички зрители."

Facebook коментари