Понеделник, 22 Юли 2024 г.

Марияна Йорданова: Благодаря за наградата, връчена от Нели Рангелова

Едно голямо признание за мен като художествен ръководител на ДВГ "Веселие" към НЧ "Н. Вапцаров 1895" - гр. Дулово е наградата за най-добър вокален педагог, която ми бе връчена от красивата и неувяхваща Нели Рангелова, председателстваща журито на Пети национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Дунавски звезди 2023" - гр. Силистра, съобщава РЕКИЦ-Силистра.

Това е огромна чест за мен! Наградите, които получиха моите деца са: Специална награда за Берфин Балабанова за най-добро изпълнение на българска песен, Втора награда за ДВГ "Веселие" и Трета награда за дует "Веселие" (Даяна Маркова и Берфин Балабанова).

Това е висока оценка за положения труд, както от моя страна, така и от страна на моите малки, големи и още по-големи момичета и момчета!

Благодарности за професионализма на звездното жури в лицето на председателя - чаровната наша певица Нели Рангелова, на най-усмихнатия и слънчев композитор и аранжор Светослав Лобошки, на поета, журналист и водещ на "По света и у нас" Костадин Филипов, на журналиста от БТА Николай Текелиев, на младите поп изпълнители Дамян Попов и Невена Пейкова, както и на водещия Атанас Стоянов от БГ радио, затова че предразполагаше участниците ни с усмивка!

Благодарности и на Йордан Марков , затова че чрез този конкурс вече пета година спомага за развитие на българската популярна музика, а чрез своите песни радва огромна аудитория! И не на последно място благодаря на моите прекрасни, талантливи, безкрайно артистични и атрактивни деца, които винаги се раздават на сцената и които много, много обичам!

Facebook коментари