Четвъртък, 25 Април 2024 г.

Местна коалиция "АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ" се регистрира за местните избори в Силистра

Местната коалиция "АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ" (ИТН, "БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД", ,,ВМРО-БНД", ПКБ) беше регистрирана днес за участие в изборите за кмет на кметства – за всички кметства в община Силистра при провеждане на изборите за общински съветници и кметове, насрочени за 29 октомври 2023 г.

Към заявлението за регистрация са приложени всички изискуеми от Избирателната комисия изборни книжа. Партиите, участващи в местната коалиция са надлежно регистрирани в ЦИК.

Наименованието на местната коалиция за отпечатване в бюлетината е: "АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ" (ИТН, "БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД", ,,ВМРО-БНД", ПКБ).

ОИК Силистра намира, че са изпълнени законовите изисквания за регистрация на местната коалиция "АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ" (ИТН, "БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД", ,,ВМРО-БНД", ПКБ) за участие в изборите.

Коалицията "АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ" подкрепя издигнатия от Инициативен комитет Александър Сабанов, като най-подходящ за кмет на Община Силистра, тъй като има визия, опит и подкрепа от широк спектър от граждани и организации.

Facebook коментари