Вторник, 26 Септември 2023 г.

Бивш царски областен управител е кандидатът на ПП "Възраждане" за кмет на Силистра

Днес, в Националния пресклуб на БТА в Силистра, народният представител в 49-то Народно събрание Маргарита Генчева обяви официално, че Петко Добрев, бившият областен управител по време на правителството на НДСВ, е кандидатът за кмет на Силистра, издигнат от политическа партия "Възраждане".

Петко Добрев, историк и магистър по история и география от Великотърновския университет, е известен с дългогодишния си опит в областта на администрацията и управлението. Той е заемал редица важни функции, включително кмет на кметство, заместник-кмет на община, областен управител и общински съветник в Силистра.

"За нас е чест, че господин Добрев е нашият кандидат за кмет. Той е човек с безспорен авторитет и сериозен административен опит годините назад", сподели Маргарита Генчева по време на пресконференцията.

Политическата партия "Възраждане" залага на Петко Добрев като кандидат, който има визия за развитие на Силистра в 21 век. Тя му предоставя подкрепата си в кампанията му за кмет на града и защитник на интересите на хората в общината.

"На тези избори ние излизаме за победа и това не е самоцел, а дълбоко изстрадана необходимост. Страната ни, както и Силистра, се намира в тежка криза във всички сфери. Нито една система в държавата не работи адекватно. Възраждане е алтернатива, която е способна да изведе нашата страна и града от тази криза", посочи Генчева.

Партията "Възраждане" е убедена, че има възможност да привлече значителен брой негласували граждани, за да участва активно в решаването на важни въпроси в общността чрез провеждане на местни референдуми и други форми на активна гражданска позиция.

Въпреки сложната политическа обстановка, "Възраждане" се ангажира да работи последователно за благото на Силистра и нейните граждани.

Facebook коментари