Четвъртък, 07 Декември 2023 г.

Дуловски бизнесмен влиза във "Фермата"

След дълги и изтощителни кастинги 22-ма работливи, сърцати и изключително атрактивни мъже и жени ще влязат във "Фермата: Нишката на живота".

Всички те ще се върнат към корените си, ще създадат блага със собствените си ръце и ще се опитат да се преборят за голямата награда от 100 000 лева в предаването, което стартира тази вечер от 20.00 часа по bTV.

В центъра на деветия сезон на най-българското риалити за първи път ще бъдат отборните битки, залагащи на екипния дух. Стопанствата ще се управляват по изцяло нови правила, а Арената ще прелива от емоции.

Кенан от Дулово е един от 22-та участника във "Фермата". Той се ражда в семейство на 2 зъболекари. Баща му е сириец, майка му туркиня, а той е българин, който обожава родината. Земеделски производител е има 150 декара овошки и собствена търговска марка за сушени плодове и сокове. 7 години е живял в Америка.

Той е успял да се докосне до живата легенда Арнолд Шварценегер. Кенан от Дулово срещнал прочутия културист, стиснал му ръката и се снимал с него, стана ясно от представянето му при старта на риалитито.

Българинът вероятно се е сблъскал случайно с американската звезда и бивш губернатор на Калифорния, докато живеел в САЩ. След седем години в Щатите, Кенан решил да се върне в България и да реализира американската мечта тук. "Аз съм и Бай Ганьо, и Марк Твен. Хибрид, съчетаващ българското чувство за хумор и начин на живот с американския хъс за успех. Върнах се от Ню Йорк да реализирам американската мечта в България. Моето сърце бие най-силно тук Дразни ме обаче, че най-разпространената професия у нас е философ-алкохолик пред денонощно магазинче. Животът на повечето българи минава в чакане да стане 17:00 следобед или да стане петък. Най -големият ми страх е да не се превърна в такъв човек. За Америка заминах не да печеля пари и живях в едно мазе в Ню Йорк, но предложих брак на жена си в хеликоптерът над Манхатън. Във фермата също не влизам за пари, а да се видя отстрани" казва във видеовизитката си Кенан.

Facebook коментари