Вторник, 18 Юни 2024 г.

Спаска Димитрова, кандидат за кмет на Калипетрово от БСП : "Няма да посеем семето в неплодородна почва"

Вчера 10.08.2011 от 19,30 ч. предизборния щаб на БСП проведе свое разширено заседание с активисти на партията в село Калиперово. Проливният дъжд вечерта не успя да спре дебатите и предложенията за развитието селото. "Общината няма да остане длъжник на Калипетрово", това заяви ясно Тихомир Борачев, кандидат за кмет на левицата и обеща поставените проблеми да бъдат своевременно решени. Във визията за една по-красива и успешна община, село Калиперово заема основно място и проблемите като канализация, водопреносна мрежа, улично осветление, чистота и ще бъдат заложени в бъдещата управленска програма на БСП. "заяви младият кандидат за кмет издигнат от БСП Спаска Димитрова. Тя изрази своята готовност за разговори с всички в селото, за да бъде създадена работеща управленска програма и обеща, че ще се бори Калипетрово да се рaзвива икономически, да се гордее с престижно образование и да задържи младите си хора. Горещата тема за шистовия газ бе повдигната от млади социалисти на срещата. След разгорялата се половинчасова дискусия Тихомир Борачев обобщи мненията на присъстващите и изказа категоричната позицията на БСП против проучванията за добив на шистов газ. "Няма да позволим, на което и да е правителство да си прави експерименти с нашата страна" заключи той, като припомни, че депутатът от левицата Антон Кутев пръв алармира обществеността за проблема с шистовия газ. Позицията на БСП по темата бе ясно заявена на проведено заседание в Нови пазар миналият месец, на което присъстваха Нели Стоилова заместник кмет на община Силистра и председател на общинската организация на левицата и депутата Антон Кутев.
Павел Павлов председател на партийна организация, уведоми присъстващите, че в петък, 12.08.2011 г. от 19.00 ч. в Калипетрово на адрес ул. "Ново Петрово" 39А ще отвори врати нов клуб на партията, във който ще се организира дейността на предизборния щаб.
Проливният дъжд, който се изля снощи накара присъстващите да вярват, че ще им върви по вода и очакват скорошно решаване на проблема с шистовия газ и убедителна изборна победа.

Facebook коментари