Четвъртък, 07 Декември 2023 г.

Откриват първия Ритейл парк в Силистра

Откриване на първият Ритейл парк в Силистра ще бъде факт на 31 август 2023 г., разбра КВОРУМ от публикация в социалната мрежа.

Търговския комплекс ще работи с клиенти от 1 септември.

Изграждането на подобни търговски средища е все по-популярно в България.

Сега явно е дошъл и редът на и на Силистра, благодарение на частна инициатива, разположена върху терен на ул. "Седми септември".

Инфрактруктурата на подобни паркове представлява големи магазини с избор между нови за пазара марки и други, с предлагане на разнообразни стоки и услуги, струпани на едно място, при ниски цени и удобен паркинг.

Подобни проекти предлагат преимущества както за купувачите, така и за наемателите. От една страна, този тип проекти спестяват време на купувачите, тъй като под един покрив се помещават няколко големи магазина, например хранителен хипермаркет, магазин за мебели и обзавеждане, за електроника, черна и бяла техника, вериги от типа строителен хипермаркет. Това е практично решение за забързания начин на живот. От друга страна, търговците също имат интерес да присъстват в такъв проект – наличие на голяма площ, синергия с други допълващи се магазини, леснодостъпна локация.

Facebook коментари