Неделя, 06 Декември 2020 г.

Полицейската хроника в Силистренско през почивните дни

От ОДМВР – Силистра съобщиха за регистрираните произшествия на територията на област Силистра през почивните дни:

32-годишен мъж е опериран във Варна заради рана на главата. В събота около обяд той бил намерен в леглото си в село Войново в безпомощно състояние, а близо до него бил открит газов пистолет. Полицията изяснява случая, разследват се различни версии, като към момента водещата е опит за самоубийство.

Двама са заловени след извършена кражба. 41-годишната М.Д. и 32-годишният К.Н. били засечени от полицията в петък около 21 часа, докато с автомобила си пренасяли две метални стойки, откраднати малко по-рано от имот в село Пожарево. Образувано е досъдебно производство.

32-годишен мъж е настанен в МБАЛ-Силистра с фрактура на ребра след катастрофа. Малко преди полунощ в петък в село Зарица Т.С. загубил контрол над автомобила си БМВ и се преобърнал в канавка. Образувано е досъдебно производство.

От техническа неизправност пламнал пожар в мазето на къща в Главиница в събота около 8 часа. Огънят унищожил фризер, обгорели около 16 кв. м гредоред.

Още три пожара са гасени в почивните дни – в пластмасов контейнер и в сухи треви в Силистра и в поле край село Окорш. При първия пожар е изгорял контейнерът, при останалите два няма материални загуби.

Facebook коментари