Четвъртък, 22 Февруари 2024 г.

С бившо ченге атакуват местните националисти кметския стол в Силистра

Бивш полицай, уволнил се от редовете на полицията през 2010 година ще води битката за кметското място в Силистра от името на ПП Атака.
Юлиян Христов е роден 1962 година, с две деца – момче на 23 години и момиче на 20 години и двамата студенти в момента. Професионалната му кариера протича като инспектор в сектор "Икономическа полиция" към местната ОД на МВР и бивш зам.-началник на РПУ-Дулово.
Юлиян Христов бе официално представена от лидера на партията Волен Сидеров, неговия заместник Десислав Чуколов и от областния координатор на "Атака" Димчо Кьосев в присъствието на членове на партията.
Приоритети в работата му ако бъде избран за кмет кандидата на Атака посочи чистота в града и общината и запълването на дупките в областния град. Разработването на различни проекти по оперативните програми на европейските фондове е другата задача на Юлиян Христов. "Жителите на община Силистра искаха на тези избори нови лица, чисти и неопетнени хора, хора от народа – аз съм този човек" завърши своето представяне Юлиян Христов.
На пресконференцията отговор не получи само въпроса защо на нея отсъстват общинските съветници от партията. На този въпрос местния лидер Кьосев отговори кратко "Без коментар", но обеща и листата за общински съветници да е чиста и пълна с неопетнени хора, като кандидата за кмет.
От партията обещаха до две седмици да станат известни всички кандидати за кметските постове в област Силистра.

На снимката от ляво на дясно: Димчо Кьосев, Волен Сидеров, Юлиян Христов и Десислав Чуколов

Facebook коментари