Четвъртък, 22 Февруари 2024 г.

Кои онлайн букмейкъри предлагат турнири

Със сигурност първото нещо, което поглеждате, когато проверявате някоя платформа за залози, е какви бонуси има. Друго, което интересува хората, които проучват онлайн букмейкъри, е наличието на турнири. Те дават възможност да спечелиш допълнителна награда, докато поддържаш обичайната си активност, така че да видим къде ги има.

Bet365 комбинира турнири с много играчи със солово състезание

● Специалитетът на компанията са седмичните състезания. За да могат да участват най-много хора, те важат за определен брой залози. Тоест не можеш да трупаш точки след като минеш границата.
● Обикновено са обвързват не с размера на залозите, за да е още по-балансирано, а с размера на печалбите. Тоест изходът зависи от стратегията, която изберете и нейния потенциал.
● Правите определения брой по вашата стратегия, получавате точки и, ако сте на позиция, за която е предвидена награда, взимате я. Обикновено награди получават първите 500-600-700 човека в листата.

Освен това, в сайта има няколко промоции, които дават различни бонуси, обикновено свободни залози, при достигането на определени нива на активност. Те се комбинират много добре с турнирите.

Бетано е платформа, която залага на перманентното наличие на турнири.

Това е техен приоритет, защото са разпознали това като голяма възможност да забавляват своите потребители. Тук най-популярен е форматът "Игра на седмицата". В него турнирът е за определена игра като точките се натрупват или на база на печалбите, или на база на залозите. Това, което са измислили от Бетано е, че се сумират общите залози, не важат единичните. Тоест, ако получаваш точка за всеки лев, ще я получиш и при пет залога по 20 стотинки.

Sesame залага на много интересни спортни турнири!

Например сега има такъв с награден фонд от 15 хиляди лева, който ще се разпредели между над 250 души. В него трябва да се предвиждат футболни срещи от скандинавските страни - Финландия, Швеция, Норвегия и Исландия. Друг вид турнири са тези, които са насочени към игрите на определени доставчици. Те функционират по стандартния механизъм - залагаш, трупаш точки, определена част от позициите в класирането получават награда.

Palmsbet организира така наречените бързи надпревари!
Това са турнири, които траят по един час. В тях десетки потребители печелят награди, като всеки ден има по 6 рунда, в които може да участвате. Тези състезания обхващат или определени игри, или определени участници - обикновено комбинация от повече, а не само една игра или един доставчик на софтуер.

Bwin гледа на турнирите по малко по-различен начин

Тъй като това е по-традиционен сайт, който следва по-класическата формула. Там няма турнири в смисъла, в който присъстват в другите споменати сайтове. Ако все пак сте фенове на тръпката от състезанията, тук може да откриете различни безплатни състезания по игри с карти, например покер, раздават се билети за турнири със затворен достъп и много други. Също си струва да разгледате. Между другото може да откриете такива и в bet365, в допълнение на опциите, които обсъдихме по-горе.

Winbet също включва в портфолиото си от предложения различни турнири

Тук е една идея по-рядко и не винаги попада в моментната визия как да се развият различните предложения, но със сигурност ще можете да се насладите и на турнири. Отново са за различни категории, доставчици, заглавия, определени спортове и дисциплини. Точкообразуването е по подобни механизми, които вече сме опитали. Просто хвърляйте по едно око и ще прецените сами.

Вече имате представа как работи този аспект в най-популярните букмейкър брандове в България. Изберете концепцията, която ви допада най-много. Добавете в уравнението какви други предложения има. Другата разлика между сайтовете е комплекта от метози за теглене и депозиране в сайта. При всички положения, който и сайт да изберете, бъдете разумни и отговорни с това, което правите. Единствената цел трябва да бъде забавление. Ако направите това, преживяването ви ще бъде такова, каквото трябва да е.

Facebook коментари