Четвъртък, 18 Юли 2024 г.

Приключенски тренинг в Тутракан

Какво по-голямо предизвикателство от това да се включиш в обучение през юли, когато температурите навън са над 35 градуса? Този път шансът е за младежите от Тутракан на възраст 18-29 години, които могат да участват в тренинг за опазване на околната среда на 21 юли 2023.

Събитието ще се проведе "по вода" - на дунавския бряг и на остров Голям Косуй. Вълнуващите предизвикателства, вкусната храна и забавленията без край са гарантирани! Обадете се на нашия тренер Лидия Светославова на тел. 0892212817, ако искате да сте част от това приключение. Прочетете повече в проектния сайт https://paralel-silistra.net/…/beactive-project-with…/.

Тренингът е част от дейностите на проект "Активни" с Координатор Д-р Диана Бебенова-Николова. Нашите четири организации: Сдружение "Паралел-Силистра", България; Асоциация "Креатива", Испания; Европейски институт "За гражданите", Португалия; и Асоциация "Боско Анджимбе ", Италия си партнираме в изпълнението на разнообразни младежки дейности. Насърчаваме младежите от отдалечените региони да бъдат активни участници в живота на общността, да проявяват интерес към вземането на решения и да формират собствени граждански позиции. Фактите за проекта са поместени в две публикации – BeActive Fact Sheet 1 и BeActive Fact Sheet 2.

А за да научавате за новите ни дейности, следете и фейсбук страницата BeActive https://www.facebook.com/profile.php?id=100088391613086

Facebook коментари