Неделя, 03 Юли 2022 г.

Тихомир Борачев сe срещна с членове и симпатизанти на БСП в селата Ветрен и Сребърна

"Кампанията в предстоящите избори ще се води от грамотен, експертен екип и без излишно разхищение на средства" това стана ясно вчера на среща на Тихомир Борачев кандидат за кмет на левицата в Силистра с граждани, членове и симпатизанти на БСП в с. Ветрен и Сребърна. На срещата бяха обсъдени конкретни проблеми в селата, чието разрешаване ще бъде заложено в предстоящата управленска програма на кандидата за кмет. Тихомир Борачев представи своите виждания за управлението на община Силистра, привличането на нови инвестиции, финансовата стабилизация, решаването на проблемите в образованието, проблема с безстопанствените кучета, експертния състав на общината, развитието на туризма и продължаване на добрите практики в социалната сфера. Нели Стоилова като председател на ОбС на БСП изрази увереност, че с кандидатурата на Тихомир Борачев за кмет на Силистра БСП ще получи широка подкрепа на предстоящите избори.
Изразени бяха редица мнения и предложения от присъстващите за възможностите за подобряване на жизнената среда в с. Сребърна. Особено внимание жителите на селото обръщат на бързото завършване канализацията и пречиствателната станция. Предмет на обсъждане бяха и социалните проблеми, безработицата, липсата на радиоточки във всички домове, посегателства върху имуществото. Вълнение предизвиква и намерението за закриване на пощенската станция в селото, което се възприема с неодобрение от жителите на Сребърна. На желанието на хората за запазването и развитието на читалището и читалищната дейност беше отделено специално внимание.
"За мен обратната връзка и контакта с хората е много важна част от работата ми. Проблемите са много, но има ефективни начини те да бъдат разрешени" каза Тихомир Борачев в края на срещата. На срещата присъстваха Златка Радушева – общински съветник от БСП и членове на младежкото обединение на партията.

Facebook коментари